ΧΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΣΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΑΡΗ

 • 10 λεπτά την ημέρα είναι όλα όσα χρειάζεσαι.
 • Χτίζεις μύες τρεις φορές γρηγορότερα απ΄ότι με ελεύθερα βάρη.
 • Ένα biohack για να σηκώνεις περισσότερα κιλά χωρίς τον κίνδυνο να βλάψεις τις αρθρώσεις σου.
 • Γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες.
 • Ένα φορητό γυμναστήριο όπου κι αν βρίσκεσαι.
 • Χωρίς ιδιαίτερη ενδυμασία.
 • Χωρίς πιάσιμο όπως στο γυμναστήριο.

TO Χ3 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μπάρα Elite X3 – Ειδικά κατασκευασμένη μπάρα Ολυμπιακών προδιαγραφών, από κράμα ατσαλιού με εσωτερικά ρουλεμάν, για τη βελτιστοποίηση της λαβής
 • Επιδαπέδια βάση – Προστατεύει τους αστραγάλους από τις υψηλές δυνάμεις που ασκούνται από το X3
 • 4 Λάστιχα Αντίστασης Διαβαθμισμένης Τάσης Εφαρμογής/Προσαρμοσμένης Μηχανικής – Περιλαμβάνει Πολύ Μαλακά, Μαλακά, Μέτρια, Σκληρά λάστιχα με στρώματα λάτεξ εξαιρετικής αντοχής
 • Σχεδιασμένο να αντέχει περισσότερα από 235 κιλά αντίστασης

TΟ X3 ΧΤΙΖΕΙ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Συγκρινόμενη με την τακτική εκγύμναση με βάρη, η μεταβλητή εκγύμναση αντίστασης (όπως το X3) οδήγησε σε διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των επιδόσεων μάξιμουμ μίας επανάληψης και τριπλασιασμό των επιδόσεων στη μέση παραγωγή στατικής δύναμης, για τη χρονική περίοδο που εξετάζεται. Αλλά ακόμα και αυτή η έρευνα δεν κατάφερε να καταδείξει με απόλυτη επιτυχία αυτό που επιβεβαιώθηκε από μελέτες σχετικά με τα οστά : οι άνθρωποι είναι 7 φορές δυνατότεροι στο ισχυρό εύρος της κίνησης, σε σχέση με το αντίστοιχο ασθενές. Τώρα που αυτό είναι πια ευρέως γνωστό, είναι φανερό ότι πρέπει να αυξήσουμε δραματικά τη δύναμη όσο μετακινούμαστε προς το ισχυρότερο εύρος της κίνησης. Κι ενώ αυτό είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί με ασκήσεις ελευθέρων βαρών, μπορεί κάλλιστα να πραγματοποιηθεί με το Χ3.

Αυτό ίσως αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία της επιστήμης των αθλητικών επιδόσεων.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ

Το X3 θα αλλάξει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τον τρόπο με τον οποίο βλέπει κάποιος την άσκηση.

Πριν από 10 χρόνια, ένας επιστήμονας εφηύρε μία ιατρική συσκευή σχεδιασμένη για την αύξηση της οστικής μάζας, καθώς η μητέρα του εμφάνιζε χαμηλή οστική πυκνότητα και γνώριζε ότι μπορούσε να την βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Η συσκευή αυτή βοήθησε τη μητέρα του, μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλους με το ίδιο πρόβλημα. Ταυτόχρονα όμως, έκανε και μία ακόμα μεγάλη ανακάλυψη. Διέβλεψε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στη βέλτιστη θέση παραγωγής στατικής δύναμης είναι 7 φορές δυνατότεροι απ΄ όσο θα ήταν στην αντίστοιχη θέση στο γυμναστήριο με ασκήσεις ελευθέρων βαρών.

Αυτό σημαίνει ότι, όταν σηκώνεις βάρη, επιβαρύνεις τις αρθρώσεις, ενώ υποφορτώνεις τον μυ. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πολλοί δεν βλέπουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!?

Έτσι, δημιούργησε κάποιους από τους πιο ανθεκτικούς ελαστικούς ιμάντες παγκοσμίως : 50-100 φορές δυνατότερους από τους κλασσικούς ιμάντες αντίστασης.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι αυτοί οι ιμάντες θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμούς στους καρπούς και τους αστραγάλους αν χρησιμοποιούνταν μόνοι τους. Έτσι, εφηύρε μία πολύ ισχυρή μπάρα ολυμπιακών προδιαγραφών και μία επιδαπέδια βάση για να προστατεύσει τις αρθρώσεις και να καταφέρει να παράγει τεράστια μεταβλητή ισχύ για ταχεία ανάπτυξη!

Ο Dr Jaquish, o επιστήμονας, κέρδισε 20,5 κιλά σε μυϊκή μάζα και έχασε 7,3 κιλά σε λίπος κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτής της συσκευής.

Και τώρα είναι έτοιμος να τη μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Χ3.