Η OsteoStrong στη Θεσσαλονίκη
thessaloniki-main-image
play button

Η OsteoStrong® στη Θεσσαλονίκη!

Γνωρίστε το απόλυτο biohack* μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, υγείας και ευεξίας

 

Γιατί OsteoStrong®;

Γιατί η υγεία, η διατήρηση της νεανικής μας δύναμης & ευεξίας και η ποιότητα ζωής ξεκινούν για μας με την ενδυνάμωση του θεμελίου του σώματός μας: του μυοσκελετικού συστήματος.

Σε τι διαφέρει από όσα κάνουμε μέχρι σήμερα;

Η OsteoStrong® δεν είναι γυμναστήριο, δεν είναι φαρμακευτική μέθοδος, δεν προϋποθέτει ειδική δίαιτα. Με μόλις 10 λεπτά την εβδομάδα, χωρίς κόπο ή πόνο, χωρίς ιδρώτα, “φορτίζει” οστά και μυς με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο.

entrance

Χρησιμοποιώντας 4 υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, στην OsteoStrong® μπορείτε με μόλις 10 λεπτά μία φορά την εβδομάδα και με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο να πετύχετε:

 • Αύξηση οστικής πυκνότητας
 • Βελτίωση κινητικότητας αρθρώσεων
 • Αύξηση μυϊκής δύναμης
 • Βελτίωση ισορροπίας
 • Αύξηση μεταβολισμού γλυκόζης
 • Βελτίωση ευκινησίας
 • Εξάλειψη / μείωση πόνων στη μέση, στην πλάτη και στον αυχένα
 • Πρόληψη από τραυματισμούς
 • Ενίσχυση μεταβολικής ενέργειας
 • Βελτίωση αθλητικών επιδόσεων

…και βέβαια, να αντιμετωπίσετε οστεοπενία και οστεοπόρωση, τη “σιωπηλή” νόσο που ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό σε πτώσεις και κατάγματα σε άνδρες και γυναίκες άνω των 50 ετών.

OsteoStrong®: Ένα σύστημα προς όφελος της συνολικής υγείας & ευεξίας

Athlete,Running,Man,-,Male,Runner,In,San,Francisco,Listening

ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το μυοσκελετικό μας σύστημα είναι το θεμέλιο του σώματός μας. Στην OsteoStrong® το ενδυναμώνουμε και το φροντίζουμε, ενεργοποιώντας μια φυσική διαδικασία του οργανισμού μας. Όταν η μυϊκή και οστική πυκνότητα αυξάνονται φυσικά και ποιοτικά, το αποτέλεσμα σε όλες μας τις επιδόσεις, από τις καθημερινές μας ασχολίες μέχρι τις αθλητικές προπονήσεις υψηλών απαιτήσεων είναι ορατό και ουσιαστικό. Και η ευεξία επίσης!

Studio,Shot,Of,Diverse,Women,Embracing,Their,Natural,And,Aging

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

«Φορτίζουμε» μυς και οστά, βελτιώνουμε την ισορροπία μας και τη στάση του σώματος, αυξάνουμε τους μεταβολικούς μας δείκτες, ενισχύουμε την παραγωγή του κολλαγόνου, βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και τη μικροκυκλοφορία, ενισχύουμε το ανοσοποιητικό σύστημα, ενθαρρύνουμε την παραγωγή αντιοξειδωτικών, μειώνουμε τους πόνους και λειτουργούμε ευεργετικά στην καταπολέμηση του άγχους. 

Με άλλα λόγια, ενεργοποιούμε μηχανισμούς – κλειδιά της νεανικότητας και της ομορφιάς με τον ίδιο τρόπο που το κάνει από μόνος του ένας νεαρός και υγιής οργανισμός. Τι καλύτερο;

Wellness,Instead,Of,Stress.,Hand,Turns,A,Cube,And,Changes

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Εκκινούμε από την υγεία, που αποτελεί μονόδρομο για την ποιότητα που επιδιώκουμε στη ζωή μας σε κάθε ηλικία. Θωρακίζουμε τον οργανισμό μας σε πολλαπλά επίπεδα, πάντα με φυσικό και ασφαλή τρόπο και μετρώντας τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προσωπικούς μας στόχους. Αξιοποιούμε τα δικά μας «κεφάλαια» και επενδύουμε στο να γίνουμε και να παραμείνουμε ο καλύτερος εαυτός μας. Αυτό σημαίνει ποιότητα ζωής για μας στην OsteoStrong®.

Οστεογονική φόρτιση

Απολαύστε τα οφέλη της φυσικής ενίσχυσης του σκελετικού σας συστήματος και την αύξηση της οστικής και μυϊκής πυκνότητας χωρίς πόνο, κόπο ή ιδρώτα. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες της OsteoStrong και τα πολλαπλά οφέλη που έχουν στη συνολική υγεία και ευεξία σας.

Biohack

Η επίτευξη της βέλτιστης λειτουργικότητας του σώματος αξιοποιώντας την επιστήμη, τη βιολογία και την έρευνα, για την εφαρμογή των πιο αποτελεσματικών συστημάτων που παράγουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη (στον λιγότερο δυνατό χρόνο με το μικρότερο δυνατό ρίσκο) ώστε να ζήσετε μία παραγωγική και ευτυχισμένη ζωή.

hydromassage
Bemer-2200
x3-2200
Joovv_Girl_1466px
boots_2200x1466_02-min
spa_brain_2200x1466

BIOHACK SERVICES

HydroMassage Treatment

To υδρομασάζ είναι ένα είδος υδροθεραπείας, το οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και βασισμένο στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, προσφέρει άνεση και ανακούφιση σε όλο το σώμα.

Ενώ πολλές υδροθεραπείες απαιτούν βύθιση στο νερό, το HydroMassage χρησιμοποιεί πίδακες νερού μέσα από ένα κρεβάτι για να κάνει μασάζ στο σώμα. Είναι ασφαλές και απευθύνεται σε άτομα σχεδόν όλων των ηλικιών, προκαλώντας γενική ευεξία τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό.

Οφέλη ευεξίας και υγείας:

 • Παρέχει προσωρινή ανακούφιση από πόνους, καθώς βοηθά στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών και επιτρέπει στο σώμα να χαλαρώσει.
 • Είναι ιδανικό για τους πόνους της πλάτης.
 • Μειώνει τα επίπεδα στρες και άγχους.
 • Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική ανάκαμψη και αποκατάσταση των μυών κι ενδείκνυται για αθλητές, καθώς υποβοηθάει στην εκτέλεση προπονήσεων μεγαλύτερης έντασης.
11 Η μέτρηση οστικής πυκνότητας που κάνω κάθε χρόνο στο πλαίσιο του ετήσιου check up, έδειξε αύξηση 5,7% χωρίς φαρμακευτική αγωγή! Ευχαριστώ πάρα πολύ την OsteoStrong, και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ξένια Κούρτογλου
1 Μετά από συνεδρίες 11 μηνών, η οστική μου πυκνότητα αυξήθηκε κατά 1,3%, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε συνεχής μείωση.
Γ.Σ. Μέλος
2 Μετά από συνεδρίες 6 μηνών βελτίωσα τη στάση σώματος, την ανταπόκριση των μελών του σώματος μου και αύξησα τη μυϊκή μου δύναμη.
Παναγιώτης Συλαϊδόπουλος
3 Αντιμετώπιζα πρόβλημα με πόνους στη μέση μου πολλά χρόνια. Είχα δοκιμάσει διάφορες θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα γι' αυτό και όταν έμαθα για την OsteoStrong ήμουν επιφυλακτικός. Παρόλα αυτά από τις πρώτες συνεδρίες παρατήρησα αλλαγή. Ξανάρχισα να κάνω καθημερινές κινήσεις που παλιότερα δεν μπορούσα. Μετά από τρεις μήνες θεραπείας νιώθω τη μέση μου πιο δυνατή ενώ δεν έχω ξανανιώσει έντονο πόνο.
Γιάννης Αλαφούζος
4 Μετά από πέντε συνεδρίες έχω τη χαρά να σας πω ότι δεν έχω πόνους στην πλάτη όπως επίσης και στον ώμο μου όπου έχω βαριάς μορφής τενοντίτιδα. Επίσης αισθάνομαι καθημερινά ευεξία.
Β. Θεοφυλάκτου
5 Τα αποτελέσματα των τελευταίων μου εξετάσεων οστικής πυκνότητας ήταν πολύ ανησυχητικά. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω το πρόγραμμά σας. Επανέλαβα τις εξετάσεις μου 6 μήνες αργότερα, έπειτα από συστηματική χρήση της μεθόδου OsteoStrong και δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έλαβα τα αποτελέσματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να τα μοιραστώ μαζί σας! Αύξηση Οστικής Πυκνότητας: 8,4% στη Σπονδυλική Στήλη, 4,2% στο Αριστερό Ισχύο, 1,7% στη Συνολική Οστική Μάζα. Και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή λήψη φαρμάκων ή συμπληρωμάτων διατροφής. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!
Λίτα Βάισμαν
6 Μετά από 25 συνεδρίες στην Osteostrong, είδα να βελτιώνονται σημαντικά κάποιες θέσεις ισορροπίας, που ποτέ δεν είχα πριν!
Λίνα Πατρίκη
7 Από τη 2η φορά ένιωσα πιο δυνατό το σώμα μου και παρατήρησα βελτίωση στη στάση.
Αλίκη Μαμοπούλου
8 Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες "βλέπω" μείωση πόνων στη σπονδυλική μου στήλη και νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά στο βάδισμα.
Ελένη Λ. Μ.
9 Σε μόλις 7 συνεδρίες αισθάνομαι πιο δυνατή και μπορώ να τρέχω χωρίς να πονάω.
Α. Μουτάφη
10 Μετά από 11 μήνες συνεδριών στην OsteoStrong, από διαγνωσμένη οστεοπόρωση, η νέα μου εξέταση οστικής πυκνότητας έδειξε -2,3 από -2,9, δηλαδή οστεοπενία. Η Osteostrong κυριολεκτικά με έσωσε, και μάλιστα χωρίς φαρμακευτική αγωγή, παρά μόνο με υγιεινή διατροφή, βιταμίνη D3 και μαγνήσιο! Ευγνώμων.
Νικολαΐδου Μαρία
11 Η μέτρηση οστικής πυκνότητας που κάνω κάθε χρόνο στο πλαίσιο του ετήσιου check up, έδειξε αύξηση 5,7% χωρίς φαρμακευτική αγωγή! Ευχαριστώ πάρα πολύ την OsteoStrong, και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ξένια Κούρτογλου
1 Η μέτρηση οστικής πυκνότητας που κάνω κάθε χρόνο στο πλαίσιο του ετήσιου check up, έδειξε αύξηση 5,7% χωρίς φαρμακευτική αγωγή! Ευχαριστώ πάρα πολύ την OsteoStrong, και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ξένια Κούρτογλου
HYATT Regency logo

Θα μας βρείτε στην καρδιά ενός από τους κορυφαίους προορισμούς ευεξίας, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

OsteoStrong®: το απόλυτο biohack στο Hyatt Regency Thessaloniki.