Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

X3 Bar

Το Χ3 είναι μια συσκευή εκγύμνασης που εφαρμόζει ποικιλία αντιστάσεων σε συγκεκριμένες κινήσεις που προσομοιάζουν στην άρση ελευθέρων βαρών με τη χρήση ειδικών ελαστικών διαβαθμισμένης τάσης πάνω σε μια πατενταρισμένη ολυμπιακή μπάρα και μια βάση στήριξης εδάφους.

Επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι η προπόνηση δύναμης που βασίζεται σε διαφορετικές και εναλλασσόμενες αντιστάσεις επιφέρει τριπλάσια μυϊκή ανάπτυξη από την αντίστοιχη συμβατική και ελεγχόμενη άσκηση, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει αποδεδειγμένα μικρότερο κίνδυνο τραυματισμών.

  • Ένα πλήρες γυμναστήριο χωρίς το γυμναστήριο
  • Δέκα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά
  • Ένα biohack για να σηκώνετε περισσότερα βάρη με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο τραυματισμού
  • Η άσκηση με διαφορετικές αντιστάσεις (όπως αυτή του X3) εμφανίζει μεγαλύτερη απόκριση αναβολικών ορμονών από τις συμβατικές ασκήσεις με βάρη.
  • Η άσκηση με διαφορετικές αντιστάσεις (όπως αυτή του Χ3), επίσης, παρέχει μεγαλύτερη αύξηση στους δείκτες τεστοστερόνης και αυξητικής ορμόνης από τις συμβατικές ασκήσεις με βάρη.
  • Ήδη χρησιμοποιείται από κορυφαίους αθλητές και ομάδες των πιο απαιτητικών πρωταθλημάτων στην Αμερική (NBA, NFL κ.α.)

Το X3 μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Αναπτύσσετε τη μυϊκή σας μάζα τρεις φορές γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα γυμναστικής, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, τους κινδύνους τραυματισμού.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://osteostrong.gr/x3/

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!


Red Light Therapy

Μία Ιατρική συσκευή κατηγορίας II, παρέχει ερυθρά και σχεδόν υπέρυθρα μήκη κύματος απευθείας στο σώμα χρησιμοποιώντας λάμπες LED ιατρικής ποιότητας. Αυτά τα μήκη κύματος προκαλούν μία χημική αντίδραση στα μιτοχόνδρια των κυττάρων που, με τη σειρά τους, ενισχύουν την ενέργεια ΑΤΡ και ενισχύουν την ενεργοποίηση των κυττάρων. Η θεραπεία με…
Διαβάστε περισσότερα »

PEMF therapy

Η κυκλοφορία του αίματος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ιδανικής λειτουργίας και ομοιοστατικής ισορροπίας. Η προβληματική ή δυσλειτουργική ροή του αίματος είναι συνδεδεμένη με διάφορα αρνητικά ζητήματα υγείας. Το BEMER είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στη διατήρηση και την προάσπιση της γενικής υγείας και ευεξίας με τους…
Διαβάστε περισσότερα »