Το HydroMassage Treatment

To υδρομασάζ είναι ένα είδος υδροθεραπείας, το οποίο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και βασισμένο στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, προσφέρει άνεση και ανακούφιση σε όλο το σώμα.

Ενώ πολλές υδροθεραπείες απαιτούν βύθιση στο νερό, το HydroMassage χρησιμοποιεί πίδακες νερού μέσα από ένα κρεβάτι για να κάνει μασάζ στο σώμα. Είναι ασφαλές και απευθύνεται σε άτομα σχεδόν όλων των ηλικιών, προκαλώντας γενική ευεξία τόσο στο σώμα, όσο και στο μυαλό.

Οφέλη ευεξίας και υγείας:

• Παρέχει προσωρινή ανακούφιση από πόνους, καθώς βοηθά στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών και επιτρέπει στο σώμα να χαλαρώσει.
• Είναι ιδανικό για τους πόνους της πλάτης.
• Μειώνει τα επίπεδα στρες και άγχους.
• Βοηθάει στη γρήγορη και αποτελεσματική ανάκαμψη και αποκατάσταση των μυών κι ενδείκνυται για αθλητές, καθώς υποβοηθάει στην εκτέλεση προπονήσεων μεγαλύτερης έντασης.

Το νερό χρησιμοποιείται για ιατρικές θεραπείες από τις μέρες της αρχαιότητας καθώς, ως κομμάτι της φυσικής ιατρικής, μπορεί να παράγει διαφορετικές επιδράσεις στο σώμα, προσαρμόζοντας μεταβλητές όπως η μορφή και η θερμοκρασία. Αξιοποιώντας τα θεραπευτικά οφέλη του νερού, οι υδροθεραπείες, όπως το μασάζ, μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο, τη δυσκαμψία και την ένταση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν και την κυκλοφορία του αίματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα μέλη ξαπλώνουν στο κρεβάτι HydroMassage με τα ρούχα τους και απολαμβάνουν την απόλυτη αίσθηση ευεξίας, ηρεμίας και χαλάρωσης, απελευθερώνοντας την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, το HydroMassage έχει κερδίσει τη φήμη του πιο καλά εξοπλισμένου συστήματος μασάζ νερού παγκοσμίως και σήμερα η τεχνολογία αυτή είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας αποκλειστικά στο Κέντρο της OsteoStrong® στη Γλυφάδα!

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ