Διεύθυνση: Σώρου 3-5, Μαρούσι

FRANCHISE TRAINING

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το δοκιμασμένο σύστημα λειτουργίας που διαθέτουμε έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα ισχυρότερα στον κλάδο της ευεξίας. Έχουμε πραγματοποιήσει έρευνες και δοκιμές κι έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένα συστήματα και υλικά μάρκετινγκ αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες franchise μας. Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος του δικτύου της OsteoStrong ως δικαιοδόχοι, θα λειτουργήσετε σύμφωνα με ένα καλά προετοιμασμένο και δοκιμασμένο στον χρόνο πρόγραμμα.

Ως δικαιοδόχος, θα είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που θα προσφέρει αναγκαίες υπηρεσίες στην περιοχή σας. Επίσης, θα αποτελέσετε πολύτιμο μέρος του κοινωνικού ιστού της κοινότητάς σας και των γειτονιών που περιβάλλουν την επιχείρησή σας. Οι δικαιοδόχοι μας μοιράζονται συχνά μαζί μας ιστορίες σχετικές με την ανάμειξή τους σε τοπικό επίπεδο, μαρτυρίες των μελών τους, αλλά και την ικανοποίησή τους καθώς βλέπουν ότι, μέσα από τις προσπάθειές τους, αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων με θετικό τρόπο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η OsteoStrong παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης για την εκπαίδευση των ιδιοκτητών franchise και των διευθυντών σχετικά με τις επιτυχημένες πωλήσεις, τις επιχειρησιακές λειτουργίες και το μάρκετινγκ -ακόμα κι αν δεν έχουν καμία προηγούμενη επιχειρηματική εμπειρία. Τα εκπαιδευτικά μας συστήματα είναι λεπτομερή, εκούσια και ουσιαστικά, καθώς περιλαμβάνουν τόσο τα μαθήματα σε τάξη όσο και τα διαδικτυακά μαθήματα κατάρτισης, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να σας προετοιμάσουν να γίνετε ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης franchise της OsteoStrong.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα παρέχουμε στους ιδιοκτήτες του franchise μας διοικητική στήριξη και στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων. Τα ετήσια συνέδρια και οι συναντήσεις των ιδιοκτητών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παραμένουν οι ιδιοκτήτες ενωμένοι και να αναπτύσσεται μια συνεργατική οικογένεια μεταξύ των ιδιοκτητών franchise.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ

Η OsteoStrong χρησιμοποιεί τη συνδυασμένη αγοραστική δύναμη ολόκληρου του δικτύου για να επιτύχει την εξοικονόμηση κόστους σε βασικά είδη που απαιτούνται για τη λειτουργία του franchise σας. Η ηλεκτρονική μας πύλη με τους ιδιοκτήτες franchise, παράλληλα με το προτιμώμενο εθνικό μας πρόγραμμα πωλητών, προσφέρει στους δικαιοδόχους μας ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι οποιουδήποτε επιλέξει να ενεργήσει αυτόνομα. Η αξία αυτών των εργαλείων αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό τα αρχικά τέλη για το franchise, καθώς και τα τρέχοντα τέλη του franchise.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Οι δικαιοδόχοι της OsteoStrong επωφελούνται από την εμπειρία δεκαετιών σε ό,τι αφορά την επιλογή τοποθεσίας για τη νέα τους εγκατάσταση της OsteoStrong. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε το άνοιγμα μιας επιχείρησης σε σταδιακή διαδικασία, είτε έχετε προηγούμενη εμπειρία, είτε ξεκινάτε από την αρχή! Έχετε στη διάθεσή σας μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που σας βοηθούν σε όλη τη διαδικασία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΕΔΙΟΥ

Η έναρξη λειτουργίας της OsteoStrong θα κυλήσει ομαλά με την καθοδήγηση ενός έμπειρου εκπαιδευτή πεδίου που θα σας βοηθήσει κατά την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας. Ο εκπαιδευτής του τομέα σας γνωρίζει πώς λειτουργεί ένα κέντρο OsteoStrong και θα μοιραστεί την εμπειρία του μαζί σας, διευκολύνοντάς σας σε κάθε βήμα.

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Η OsteoStrong προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά μέσων και εργαλείων του μάρκετινγκ που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Έτσι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε επιπλέον χρόνο και χρήματα για την ανάπτυξη των υλικών του μάρκετινγκ. Οι επενδύσεις που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει σε έμπειρα στελέχη μάρκετινγκ και γραφίστες υπερκαλύπτουν την επένδυση σε τέλη για το franchise.

ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ OSTEOSTRONG