Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

Καλοκαίρι στην πόλη; Φρόντισε τον εαυτό σου με την OsteoStrong.

Ο Αύγουστος παραδοσιακά αποτελεί τον αγαπημένο μήνα των Ελλήνων. Και αυτό γιατί οι ρυθμοί πέφτουν, οι περισσότερες δουλειές κλείνουν ή «κατεβάζουν ταχύτητα», ακόμα και στα νοσοκομεία έχει παρατηρηθεί μείωση των περιστατικών και των εισαγωγών το καλοκαίρι.

Ωστόσο, αν το παραπάνω αποτελεί τον κανόνα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Οι συμπολίτες μας, δηλαδή, εκείνοι που αποφεύγουν τους συνωστισμούς, έχουν ευελιξία στο επάγγελμά τους και προτιμούν να φεύγουν άλλες εποχές, λιγότερο δημοφιλείς. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που αναγκάζονται να παραμείνουν στις πόλεις, είτε λόγω επαγγέλματος, είτε λόγω επιλογής.

Έχοντας αυτούς τους ανθρώπους κατά νου, η OsteoStrong αποφάσισε να παραμείνει ανοιχτή ολόκληρο το καλοκαίρι. Εξάλλου, οι υπηρεσίες ευεξίας και υγείας που προσφέρει η καινοτόμος επιχείρηση δεν ξεκουράζονται, δεν πάνε διακοπές, αλλά παραμένουν στη διάθεση του κοινού που επιθυμεί να τις γνωρίσει ή να μη διακόψει τις ευεργετικές τους συνέπειες στο σώμα και τη γενική του υγεία.

Οστεογονική φόρτιση στην OsteoStrong και το καλοκαίρι

Χρησιμοποιώντας τέσσερα (4) υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα μυοσκελετικής ενδυνάμωσης, η OsteoStrong, η οποία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης με ποικίλα μυοσκελετικά προβλήματα, επιτυγχάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα την ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνοντας την οστική και μυϊκή πυκνότητα αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέσηστην πλάτη και στις αρθρώσειςπροβλήματα ισορροπίας και  μεταβολισμού αλλά και την κακή στάση του σώματος. Κι όλα αυτά χωρίς κόπο, γυμναστική, φάρμακα ή ειδική διατροφή και με απόλυτη ασφάλεια.

Συνδυάζοντας μοναδικά τις αρχές της ανθρώπινης φυσιολογίας με τη σύγχρονη τεχνολογία, η μέθοδος προλαβαίνει αλλά και σε πολλές περιπτώσεις αναστρέφει την οστεοπόρωση, αποτελώντας το πιο αποτελεσματικό, ασφαλές και ανώδυνο μυστικό για μια από τις πιο συχνές αλλά αντιμετωπίσιμες (πλέον) νόσους της εποχής μας.

Η πρωτοποριακή μέθοδος οστεογονικής φόρτισης είναι διαθέσιμη στα κέντρα οστικής υγείας της OsteoStrong, που διατηρεί και την παγκόσμια πατέντα της μεθόδου οστεογονικής φόρτισης. Με, μόλις, δέκα (10) λεπτά την εβδομάδα, μύες και οστά επανενεργοποιούνται και οι άνθρωποι κερδίζουν και πάλι τη φόρμα τους.

Η OsteoStrong έχει δύο κέντρα στη χώρα μας: Αθήνα (Σωρου 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265) και Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490) και σύντομα και στην Γλυφάδα. Καλέστε σήμερα για μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία ακόμα και τον Αύγουστο.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!


Η σημασία του ύπνου για τα οστά μας

Σύμφωνα με έρευνες, η έλλειψη ύπνου μπορεί να επηρεάσει την οστική πυκνότητα και τον κίνδυνο οστεοπόρωσης (εύθραυστα οστά), μια κατάσταση που επηρεάζει περίπου το 10,3% των ενηλίκων άνω των 50 ετών. Οι γυναίκες που κοιμόντουσαν λιγότερες ώρες τη νύχτα είχαν, κατά μέσο όρο, 0,012 έως 0,018 g/cm2 χαμηλότερη οστική πυκνότητα…
Διαβάστε περισσότερα »

Αιμοδοσία: επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος;

Οι επιστήμονες έχουν πια αποδείξει ότι η αιμοδοσία επηρεάζει έντονα τη γήρανση του δέρματος στα ποντίκια, πιθανώς μειώνοντας τα επίπεδα του τοξικού ελεύθερου σιδήρου [1].   Το καλό αίμα Πριν από την αυγή της σύγχρονης ιατρικής, η αιμοληψία ήταν ένα από τα αγαπημένα βέλη στη φαρέτρα των γιατρών του Μεσαίωνα.…
Διαβάστε περισσότερα »