Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ OSTEOSTRONG

ΓIATI OSTEOSTRONG;

ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Η OsteoStrong είναι μια μοναδική μέθοδος, αποτελεσματική για άτομα όλων των ηλικιών και των επιπέδων δραστηριότητας. Εστιάζοντας στο σκελετικό σύστημα, επηρεάζει θετικά όλο το σώμα.

H Osteostrong είναι αποτελεσματική για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως Οστεογονική Φόρτιση, συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της σκελετικής δύναμης επηρεάζοντας θετικά ολόκληρο το σώμα.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BIOHACK

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ TEXNOΛOΓIA

Η OsteoStrong χρησιμοποιεί το Σύστημα Spectrum που παρέχει πρωτόγνωρα αποτελέσματα. Το Spectrum είναι το πρώτο μιας νέας κατηγορίας μηχανημάτων που ονομάζονται Ρομποτικά Συστήματα Μυοσκελετικής Ανάπτυξης (RMDS).

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ BIOHACK

Η μέθοδος OsteoStrong είναι αποτελεσματική για άτομα κάθε ηλικίας και επιπέδου δραστηριότητας. Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία της Οστεογονικής Φόρτισης (Osteogenic Loading), ενισχύει τη σκελετική δύναμη που, με τη σειρά της, επηρεάζει με πολλούς τρόπους ολόκληρο το σώμα. Οι συνεδρίες είναι σύντομες και ανώδυνες και τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και εμφανίζονται γρήγορα.

ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ AΠOTEΛEΣMATA

Στις συνεδρίες της OsteoStrong χρησιμοποιείται μια σειρά ρομποτικών μηχανημάτων μυοσκελετικής ανάπτυξης που επιτρέπουν την αξονική συμπίεση του οστού. Χάρη στη βέλτιστη τοποθέτηση του ανθρώπινου σώματος που επιτυγχάνεται από τα ρομποτικά μηχανήματα, οι δυνάμεις φόρτισης που δέχονται τα οστά είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που παρατηρούνται στις καθημερινές δραστηριότητες ή στην άσκηση.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πριν από την πρώτη σας επίσκεψη θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στα κέντρα OsteoStrong.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Αν και τα κέντρα OsteoStrong δεν είναι γυμναστήρια, υποστηρίζουμε την υιοθέτηση ενός προγράμματος άσκησης σε τακτική βάση. Ωστόσο, συνιστούμε να απέχετε από κάθε άσκηση για τουλάχιστον 3 ώρες πριν από τη συνεδρία σας, καθώς έτσι θα έχετε ταχύτερα αποτελέσματα.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

Ελάτε ντυμένοι άνετα – με ρούχα γραφείου ή απλά καθημερινά ρούχα. Οι συνεδρίες είναι γρήγορες και διαρκούν λιγότερο από δέκα λεπτά, χωρίς να ιδρώσετε.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Σχεδόν όλα τα παπούτσια είναι κατάλληλα, εφόσον δεν έχουν ψηλό τακούνι. Κάποια από τα μέλη μας φέρνουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια ή φορούν μόνο τις κάλτσες τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Σε όλες τις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν χώροι όπου μπορείτε να αλλάξετε παπούτσια εάν χρειαστεί.

ΦΟΥΣΤΕΣ + ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Κατά τη συνεδρία σας, θα κάθεστε σε κάποια από τα εξειδικευμένα μηχανήματά μας. Κάποια από τα μέλη μας προτιμούν να φορούν παντελόνι, σορτς ή φόρμα αντί για φούστα ή φόρεμα.

ΧΡΟΝΟΣ

Οι τακτικές συνεδρίες συνήθως διαρκούν 10 λεπτά ή και λιγότερο. Ωστόσο, η πρώτη σας επίσκεψη στο κέντρο OsteoStrong θα διαρκέσει περισσότερο, λόγω της εισαγωγικής ενημέρωσης και της εκπαίδευσης που θα λάβετε. Θα θέλαμε, επίσης, να μάθουμε περισσότερα για εσάς, τις ανάγκες και τις προσδοκίες που ενδεχομένως έχετε.

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, ο πιστοποιημένος session coach μας είναι στη διάθεσή για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με τη συνεδρία, το είδος των αποτελεσμάτων που αναμένετε και τα διαθέσιμα προγράμματα μελών.