Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Η OSTEOSTRONG ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΜΥΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Έχει αποδειχθεί ότι η τεχνολογία της OsteoStrong® ενεργοποιεί την αύξηση της οστικής πυκνότητας. Γιατί, όμως, είναι αυτό σημαντικό για έναν αθλητή; Εκτός από την προστασία από τα κατάγματα, η σκελετική ενδυνάμωση σε πολλές περιπτώσεις εξαλείφει τους περιορισμούς όσον αφορά το εύρος προσαρμογής (plateau) και τη μυϊκή ανάπτυξη.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα διαθέτει μια διεργασία αυτοπροστασίας που ονομάζεται νευρική αναστολή. Η διεργασία αυτή εμποδίζει την εμπλοκή των μυών σε περίπτωση που προκαλείται πόνος ή δυσφορία από μια εκούσια ενέργεια. Με τις δραστηριότητες υψηλού φορτίου κρούσης, το κεντρικό νευρικό σύστημα περιορίζει τη μυϊκή δύναμη για να προστατεύσει το σκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αποτυπωθεί αυτό είναι το σφίξιμο της γροθιάς ή το μέγιστο δυνατό τέντωμα των μυών. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να σπάσει κάποιος τα δικά του οστά, καθώς η νευρική αναστολή δεν θα το επιτρέψει.

Με την OsteoStrong, η οστική πυκνότητα μπορεί να ανέλθει σε επίπεδα που υπερβαίνουν τις δύο τυπικές αποκλίσεις πάνω από το θεωρούμενο ως φυσιολογικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι εάν το σώμα σας έχει ένα ισχυρότερο πλαίσιο στήριξης, αυτό θα επιτρέψει μεγαλύτερη μυϊκή ενεργοποίηση και επομένως μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή και δύναμη.

Σκεφτείτε αυτή την αναπαράσταση. Όταν συγκρίνεται ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της F1 με ένα οικονομικό αυτοκίνητο, εκτός του κινητήρα υπάρχει επίσης και μια έντονη διαφορά μεταξύ των πλαισίων των δύο οχημάτων. Το αμάξωμα του οικονομικού αυτοκινήτου απλώς δεν μπορεί να στηρίξει την ισχύ του αγωνιστικού κινητήρα της F1. Ομοίως, το κεντρικό νευρικό σύστημα δεν θα επιτρέψει στο μυϊκό σύστημα να γίνει πιο δυνατό από όσο μπορεί να στηρίξει το σκελετικό σύστημα.