Νέο κέντρο για την OsteoStrong® στη Γλυφάδα

Το νέο κέντρο ευεξίας OsteoStrong® ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στα νότια προάστια μέσα στον Οκτώβριο (Γρηγορίου Λαμπράκη 34, Γλυφάδα) και υπόσχεται υπηρεσίες biohack υψηλού επιπέδου.

 

Το πλεονέκτημα της OsteoStrong®

 

Για την οστεοπόρωση/οστεοπενία:

Η πρωτοποριακή μέθοδος οστεογονικής φόρτισης  της  OsteoStrong® αποτελεί σημαντική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να έχουν ένα γερό σώμα ανεξαρτήτου ηλικίας απαλλαγμένο από τυχόν περιορισμούς στην κίνηση και πόνους.

Υπάρχουν ήδη 4 μελέτες σχετικά με το σύστημα SPECTRUM της OsteoStrong® (και 3 ακόμα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη σε Αυστραλία, Σουηδία κι Ελλάδα), που αποδεικνύουν ότι η αρχή της οστεογονικής φόρτισης, στην οποία βασίζεται, είναι μία από τις πιο θεμελιώδεις της ανθρώπινης φυσιολογίας.

Οι τελευταίες, ακολουθώντας απαρέγκλιτα το αυστηρό πρωτόκολλο που απαιτείται (συνεδρίες διάρκειας 10 λεπτών, 1 φορά την εβδομάδα, επίτευξη φορτίων κατ’ ελάχιστον 4,2 ΠΣΒ), κατάφεραν μέσες αυξήσεις οστικής πυκνότητας 13,6% στην περιοχή του ισχίου.  Επιπλέον, το οστό που δημιουργείται είναι ποιοτικά ανώτερης σύστασης από αυτό που δημιουργείται με τη λήψη φαρμάκων. Ο λόγος είναι ότι το παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας.

Καθώς τα φορτία που παρατηρούνται στη συγκεκριμένη μέθοδο οστεογονικής φόρτισης υπερβαίνουν το ελάχιστο καθορισμένο όριο ενεργοποίησης για τη δημιουργία του οστού, τα αποτελέσματα ξεπερνούν κατά πολύ εκείνα των άλλων θεραπειών

Με απολύτως φυσικό τρόπο, το Spectrum της OsteoStrong® προλαμβάνει ή/και αντιμετωπίζει την φθορά των οστών, ενισχύοντας την πυκνότητα και τη δύναμή τους.

Για τους πόνους:

Ο πόνος δημιουργεί αναστολή των σταθεροποιητικών μυών μέσα στο μυοσκελετικό μας σύστημα, αλλάζοντας επομένως τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τους μυς μας. Μέσω της αργής, σταδιακής κίνησης, το Spectrum της OsteoStrong® μπορεί να βοηθήσει στην επανασύνδεση ή την επανεκκίνηση της σύνδεσης των μυών με τον εγκέφαλο και αντίστροφα.

Όταν το κεντρικό νευρικό σύστημα προσαρμόζεται με θετικό τρόπο στο ερέθισμα που δέχεται τότε με την πάροδο του χρόνου βιώνουμε μια διαρκώς φθίνουσα αίσθηση του πόνου (ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει λιγότερη απειλή σε αυτήν την περιοχή του σώματος).

Για την ισορροπία:

Ένα από τα συμπτώματα της μείωσης της μυοσκελετικής δύναμης είναι η απώλεια ισορροπίας. Δεδομένου ότι στην OsteoStrong® δεσμεύετε το κεντρικό νευρικό σας σύστημα και ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα με έναν σύντομο αλλά μοναδικό τρόπο, ένα από τα οφέλη είναι η σχεδόν άμεση βελτίωση της ισορροπίας και της ευκινησίας. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα αποτελέσματα που παρατηρούνται.

Για το διαβήτη τύπου ΙΙ:

Υπάρχουν πολλές αποδεδειγμένα ασφαλείς προσεγγίσεις για τη θεραπεία του Διαβήτη Τύπου ΙΙ και της δυσλειτουργίας του μεταβολισμού. Ευτυχώς, οι διαφορετικές αυτές προσεγγίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Ωστόσο, όταν κρίνονται ως μονοθεραπείες, η OsteoStrong® αποδίδει καλύτερα από τα υπόλοιπα πρότυπα περίθαλψης ως προς τη μείωση της HbA1c (μακροπρόθεσμη μέτρηση γλυκόζης αίματος).

Για τη σωστή στάση του σώματος:

Μέσα από τις συνεδρίες της OsteoStrong® είναι δυνατόν να επιτευχθούν σημαντικές βελτιώσεις γρήγορα και για όλες τις ηλικίες. Πολλοί βλέπουν αποτελέσματα χάρις στον μοναδικό αλλά απλό τρόπο με τον οποίο μέσα από τις συνεδρίες της OsteoStrong® ενεργοποιείται ολόκληρη η αλυσίδα του μυοσκελετικού συστήματος.

Για τους αθλητές:

Έχει αποδειχθεί ότι η τεχνολογία της OsteoStrong® ενεργοποιεί την αύξηση της οστικής πυκνότητας. Γιατί, όμως, είναι αυτό σημαντικό για έναν αθλητή; Εκτός από την προστασία από τα κατάγματα, η σκελετική ενδυνάμωση σε πολλές περιπτώσεις εξαλείφει τους περιορισμούς όσον αφορά το εύρος προσαρμογής (plateau) και τη μυϊκή ανάπτυξη.

Με οδηγό την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την προσεκτική παρατήρηση των επιστημονικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, η OsteoStrong® αναπτύσσεται, ανοίγοντας το τρίτο της κέντρο στη χώρα, – και πολύ σύντομα αναμένεται και συνέχεια.

 

Άλλες υπηρεσίες της OsteoStrong®

Τόσο στα ήδη υπάρχοντα κέντρα της OsteoStrong®  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και στο νέο κέντρο στη Γλυφάδα, τα μέλη απολαμβάνουν κι ένα επιπλέον «μπουκέτο υπηρεσιών»:

Red Light Therapy

Η θεραπεία με κόκκινο φως είναι μια απλή, μη επεμβατική θεραπεία που συγκεντρώνει φυσικό φως στο δέρμα και τα κύτταρα, ενισχύοντας την παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο.
Μειώνει τη φλεγμονή του σώματος. Ενθαρρύνει την παραγωγή αντιοξειδωτικών. Βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου, ενώ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες.

X3 – Ένα πλήρες γυμναστήριο χωρίς το γυμναστήριο

Για όσους επιθυμούν γρήγορη και αποτελεσματική ενδυνάμωση στο σπίτι ή όπου αλλού βρίσκονται (στη δουλειά, στο ταξίδι, στις διακοπές), αποφεύγοντας το συνωστισμό των γυμναστηρίων.
Μόλις δέκα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά. Η άσκηση με διαφορετικές αντιστάσεις (όπως αυτή του X3)  ενεργοποιεί μεγαλύτερη απόκριση αναβολικών ορμονών από τις συμβατικές ασκήσεις με βάρη.

Θεραπεία με Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία (PEMF THERAPY) και στη Γλυφάδα.

Ο πυρήνας της τεχνολογίας PEMF είναι μια πολυδιάστατη δομή σήματος, η οποία διεγείρει αποτελεσματικά την περιορισμένη ή ελαττωματική μικροκυκλοφορία. Ως εκ τούτου, υποστηρίζει τους πιο σημαντικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος, τις διαδικασίες για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αποκατάσταση και την αναγέννηση.

Επιταχύνει το μεταβολισμό βοηθώντας στην απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από τους πόνους της οστεοαρθρίτιδας γονάτου και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Ανακουφίζει, τέλος, από πόνους στην πλάτη και στημέση.

Μπότες συμπίεσης Normatec και στη Γλυφάδα

Οι μοναδικές που προτιμούν οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο για την αποβολή του γαλακτικού οξέως από τους μυς των ποδιών και την ανακούφιση από την έντονη αθλητική προσπάθεια/προπόνηση, την ορθοστασία και τις λοιπές παθήσεις κόπωσης των ποδιών.

Οι πρωτοποριακές biohack υπηρεσίες/θεραπείες για ολόκληρο το σώμα είναι πλέον διαθέσιμες στα κέντρα της OsteoStrong® σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γλυφάδα.

 

Η OsteoStrong® έχει τρία κέντρα στη χώρα μας: Αθήνα (Σωρου 3-5, Μαρούσι, τηλ: 2106179265),  Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490) και σύντομα και στην Γλυφάδα (Γρηγορίου Λαμπράκη 34). Καλέστε σήμερα για μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ