Οι 5 πυλώνες για την υγεία και τη μακροζωία με τη θεραπεία Ερυθρού Φωτός

Η πρόσβαση που έχουμε στις μέρες μας για πληροφορίες σχετικά με την υγεία μας είναι άφθονη και μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ τη φυσική πορεία γήρανσής μας. Για καλύτερη υγεία και ζωτικότητα, οι θεραπευτικές μέθοδοι όπως η θεραπεία με κόκκινο φως μπορούν να υποστηρίξουν την ευεξία και τη μακροζωία μας.

Η χρήση της θεραπείας με κόκκινο φως σε καθημερινή βάση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και στη βελτίωση της υγείας των μιτοχονδρίων. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα βελτιώνεται, ο κυτταρικός καθαρισμός διευκολύνεται, μειώνεται η ενόχληση, αποκαθίσταται η ενέργεια, ενισχύεται το ανοσοποιητικό, μειώνεται το άγχος και τελικά αυξάνεται η μακροζωία!

Καθώς η θεραπεία με κόκκινο φως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ως μια προηγμένη θεραπεία με τόσο αξιοσημείωτα αποτελέσματα υγείας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στην ‘’εργαλειοθήκη’’ της υγείας σας

Δείξτε και αισθανθείτε νεότεροι και υγιέστεροι

Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι οι πρωτεΐνες που δίνουν στο δέρμα σας δομή και ελαστικότητα. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η θεραπεία με κόκκινο φως βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να προστατεύσουν το υπάρχον κολλαγόνο και ελαστίνη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δημιουργία κολλαγόνου, προάγοντας το νεανικό δέρμα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βελτίωση της μιτοχονδριακής λειτουργίας για τη βελτίωση της παραγωγής ATP και της κυτταρικής ενέργειας.

Μειώστε τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες για να ζήσετε μια μακρά, πιο ζωντανή ζωή

Ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τη φλεγμονή μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Παράγοντες όπως το να περνάτε λιγότερο χρόνο στη φύση, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, ο ανεπαρκής ύπνος ή η κακή διατροφή μπορούν να συμβάλουν σε σωματικά συμπτώματα που περιλαμβάνουν κόπωση, προβλήματα μνήμης, πόνο, πεπτικά προβλήματα, ορμονικές ανισορροπίες, δερματικές παθήσεις κ.λπ. Η μείωση της φλεγμονής μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να νιώσουμε και να φαινόμαστε καλύτερα.

Το οξειδωτικό στρες προκαλεί ανησυχία γιατί υποδηλώνει ανισορροπία μεταξύ των ελεύθερων ριζών και των αντιοξειδωτικών που τις εξουδετερώνουν. Η επίμονη υπερπροσφορά αυτών των ασταθών ελεύθερων ριζών μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια υπεραφθονία που μπορεί να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε αριθμό μορίων στο σώμα δεσμευόμενος μαζί τους και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να συμβάλει στη διαδικασία της νόσου και να αυξήσει τον κίνδυνο για χρόνια προβλήματα υγείας.

Η θεραπεία με κόκκινο φως μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες και να διεγείρει την επούλωση παρέχοντας στο σώμα ό,τι χρειάζεται για να αναπτύξει υγιή κύτταρα που λειτουργούν αποτελεσματικά.

Σκόπιμη σωστή αναπνοή για σύνδεση μυαλού και σώματος

Τα καλά νέα είναι ότι η έρευνα έχει δείξει ότι μια ποικιλία φυσικών πρακτικών αναπνοής μπορεί να βοηθήσει στην αναστροφή των καταστροφικών επιπτώσεων του σύγχρονου στρες και των ασθενειών. Ο Διαλογισμός του Breathwork είναι μια παρωχημένη πρακτική που έχει αποκτήσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω των πολλαπλών θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Ο διαλογισμός με αναπνοή είναι πιο σκόπιμος από την κανονική αναπνοή. Είναι ηρεμιστικό, μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των στρεσογόνων παραγόντων στο σώμα και μπορεί να προάγει την ανάπαυση.

Με την ενσωμάτωση της αναπνοής κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας θεραπείας με κόκκινο φως, το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα ενεργοποιείται ως αποτέλεσμα και με τη σειρά του βοηθά στη χαλάρωση του μυαλού και στη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Η κίνηση είναι φάρμακο

Η γυμναστική είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος καθημερινά για να βελτιώσει τη συνολική υγεία και την ποιότητα ζωής του.

Η διατήρηση μιας υγιούς ποσότητας σωματικής κίνησης σε τακτική βάση είναι σημαντική για να βοηθήσει στην πρόληψη χρόνιων παθήσεων, όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, αυτοάνοσες διαταραχές και διαβήτης, για να αναφέρουμε μερικά.

Οι ενήλικες θα πρέπει να συμμετέχουν σε τουλάχιστον δυόμιση ώρες μέτριας έντασης αερόβια άσκηση κάθε εβδομάδα για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο χρόνιας νόσου, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH).

Με την προσθήκη θεραπείας με κόκκινο φως σε ένα πρόγραμμα άσκησης, μπορούμε να υποστηρίξουμε την αντοχή, τη σωματική δύναμη και την ευλυγισία μας. Ορισμένα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η εφαρμογή θεραπείας με κόκκινο φως κατά τη διάρκεια των περιόδων ανάπαυσης μπορεί να είναι σε θέση να βελτιώσει την απόδοση και να βελτιώσει την αντίσταση στη μυϊκή κόπωση.

Ενσυνείδητη Διατροφή

Αν και οι ζωές μας υπολογίζονται σε χρόνια, τα χαρακτηριστικά που δείχνουν τη φυσική μας ηλικία και όχι τη χρονολογική μας ηλικία μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των ανθρώπων. Ενώ υπάρχουν άλλα στοιχεία που επηρεάζουν τον ρυθμό με τον οποίο γερνάει το σώμα μας, όπως ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον, το φαγητό φαίνεται να είναι αυτό στο οποίο έχουμε τη μεγαλύτερη επιρροή και μπορούμε να δράσουμε πιο γρήγορα.

Μπορούμε να γερνάμε με χάρη αφήνοντας τα τρόφιμα που γνωρίζουμε ότι είναι επιβλαβή για την υγεία. Τροποποιώντας τις διατροφικές επιλογές και ενσωματώνοντας μερικές πιο υγιεινές λύσεις προσθέτουμε ποιοτικά χρόνια στη ζωή μας. Θα μας κρατήσουν γεμάτους ενέργεια και θα μας δώσουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσης.

Θεραπεία Ερυθρού & Υπέρυθρου Φωτός, αποκλειστικά στην OsteoStrong®.

Μία Ιατρική συσκευή κατηγορίας II, παρέχει ερυθρά και σχεδόν υπέρυθρα μήκη κύματος απευθείας στο σώμα χρησιμοποιώντας λάμπες LED ιατρικής ποιότητας. Αυτά τα μήκη κύματος προκαλούν μία χημική αντίδραση στα μιτοχόνδρια των κυττάρων που, με τη σειρά τους, ενισχύουν την ενέργεια ΑΤΡ και ενισχύουν την ενεργοποίηση των κυττάρων. Η θεραπεία με ερυθρό φως μπορεί να βοηθήσει τα μέλη μας να βελτιώσουν τη φυσική τους απόδοση, να μειώσουν τη φλεγμονή, να μειώσουν τον πόνο στις αρθρώσεις και να βελτιώσουν την οστεοαρθρίτιδα.

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ