Η διατροφογενετική συναντάει την μέθοδο της Osteostrong με στόχο την μέγιστη βελτίωση της Οστικής πυκνότητας και όχι μόνο!

Σας περιμένουμε στο κέντρο της OsteoStrong στο Μαρούσι, την Παρασκευή 17/03 και ώρα 17:00 για να σας παρουσιάσουμε πως η διατροφογενετική μπορεί να βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση της οστεοπενίας/οστεοπόρωσης, με ή χωρίς φαρμακευτική αγωγή.

Το workshop θα καλυφθεί και διαδικτυακά. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια: Μαρία Ρηγοπούλου (MSc, DipION) Osteoporosis Specialist and Coach Nutrigenetics, Anti-aging

Maria Rigopoulou – Nutrigenetics Osteoporosis Expert and Coach
MSc, DipION
Nutritional Therapist
Functional Medicine practitioner, Yoga and Breathwork instructor
Location: London & Surrey (UK) and Athens (Greece), Zoom

Η Μαρία εξειδικεύεται στη διατροφογενετική (Nutrigenetics) και την οστεοπόρωση εδώ και 15 χρόνια, εφαρμόζοντας πρακτικές λειτουργικής ιατρικής (Functional Medicine), κλινικής και ολιστικής διατροφολογίας και coaching, και προσαρμοσμένες μεθόδους Yoga.

Το προσωπικό της ταξίδι στο χώρο της υγείας άρχισε από μικρή ηλικία όταν λόγω αγχώδους διαταραχής και συνεχών αναπνευστικών και άλλων λοιμώξεων, άρχισε να ενδιαφέρεται και να ερευνά φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της.

Κομβικό σημείο στη ζωή της ήταν γύρω στα 30 όταν διαγνώστηκε με προχωρημένη οστεοπόρωση.

Από τότε και στο εξής, μελέτησε και σπούδασε σε βάθος τη σχέση μεταξύ χρόνιων ασθενειών, γενετικής, συναισθηματικής και ψυχικής υγείας και τώρα συνδυάζει αυτή τη γνώση και εμπειρία σε ειδικά προγράμματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης της οστεοπόρωσης και anti-aging.

Μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας και πραγματοποιεί συνεδρίες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά κυρίως μέσω zoom.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ