Διεύθυνση: Σώρου 3-5, Μαρούσι

Μείνε σπίτι χωρίς να χάσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας του COVID-19 σχετίζεται και με τη διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης. Η μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι και ο περιορισμός της κίνησης οδηγούν μοιραία στην αύξηση του σωματικού μας βάρους καθώς το “τσιμπολόγημα” γίνεται συνήθεια και μοναδική δραστηριότητα.

Παράλληλα, όσοι δουλεύουν από το σπίτι αυξάνουν τις ώρες ακινησίας καθώς δεν έχουν πια στο καθημερινό τους ρεπερτόριο την απόσταση που διένυαν για να φτάσουν στο γραφείο. Λύσεις, φυσικά, υπάρχουν για όσους είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο.

X3 Bar – ένα γυμναστήριο στο σπίτι.

Η πιο ενδεδειγμένη λύση που συνδυάζει τα ιδανικά αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο είναι το Χ3 bar. Μια ολυμπιακή μπάρα που συνοδεύεται από ειδικά κατασκευασμένα λάστιχα αντίστασης διαφορετικής τάσης (από 22 έως 136 αντιστοιχία κιλών) και προσφέρει στο χρήστη της τα μέγιστα αποτελέσματα μέσα στο συντομότερο διάστημα εφαρμογής.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας μόνο τέσσερις ασκήσεις τη μέρα και αφιερώνοντας μόλις δέκα λεπτά, έχουμε τρεις φορές ταχύτερη αύξηση δύναμης και μυϊκής μάζας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μέθοδο γυμναστικής. Επί της ουσίας, με το X3 bar έχουμε ένα πλήρες γυμναστήριο στο σπίτι μας δίχως να καταλαμβάνουμε χώρο και δίχως να δημιουργούμε καινούργιες “κρεμάστρες” ρούχων με τα αχρησιμοποίητα όργανα που υπάρχουν σε χιλιάδες σπίτια σε όλη τη χώρα.

Μόνο δέκα λεπτά την ημέρα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος κάνει ήδη πάταγο στην Αμερική, αποτελώντας το καινούργιο fitness trend, και τη χρησιμοποιούν, από elite αθλητές και ομάδες μπάσκετ του ΝΒΑ, μέχρι καθημερινοί άνθρωποι που βλέπουν θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα τους με μόλις δέκα λεπτά άσκησης την ημέρα. 

Δείτε εδώ τον εφευρέτη της μεθόδου, Dr. John Jaquish, να περιγράφει και να εξηγεί την αποτελεσματικότητα και την εφαρμογή της.

Το Χ3 bar διατίθεται στην Ελλάδα για ηλεκτρονική πώληση από την OsteoStrong Greece και μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας ένα mail εδώ.

Άμεση ανέπαφη παράδοση εντός δύο ημερών.

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.


Smoothie με σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο.

Ένα smoothie με σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο (σ.σ. δες εδώ και μια παλαιότερη συνταγή για smoothie) μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση, αλλά και να ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό με τον πιο υγιεινό τρόπο.   Συστατικά (για δυο μερίδες smoothie με σοκολάτα, μπανάνα και φυστικοβούτυρο). 3 μέτριες μπανάνες,…
Διαβάστε περισσότερα »

Άνοια: ποια η Σχέση της με την Οστεοπόρωση;

Μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Journal of Alzheimer’s Disease επικεντρώνεται στον συσχετισμό της οστεοπόρωσης με την άνοια. Περιπτώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Οστεοπόρωσης. Αν εσείς, ένας γονιός σας ή κάποιος μεγαλύτερος αγαπημένος, είστε 50 ετών ή μεγαλύτερος/η ίσως ανησυχείτε για την οστεοπόρωση που είναι μια από τις πιο…
Διαβάστε περισσότερα »