Διεύθυνση: Σώρου 3-5, Μαρούσι

Μείνε σπίτι χωρίς να χάσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτή την εποχή λόγω της πανδημίας του COVID-19 σχετίζεται και με τη διατήρηση της φυσικής μας κατάστασης. Η μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι και ο περιορισμός της κίνησης οδηγούν μοιραία στην αύξηση του σωματικού μας βάρους καθώς το “τσιμπολόγημα” γίνεται συνήθεια και μοναδική δραστηριότητα.

Παράλληλα, όσοι δουλεύουν από το σπίτι αυξάνουν τις ώρες ακινησίας καθώς δεν έχουν πια στο καθημερινό τους ρεπερτόριο την απόσταση που διένυαν για να φτάσουν στο γραφείο. Λύσεις, φυσικά, υπάρχουν για όσους είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το φαινόμενο.

X3 Bar – ένα γυμναστήριο στο σπίτι.

Η πιο ενδεδειγμένη λύση που συνδυάζει τα ιδανικά αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο είναι το Χ3 bar. Μια ολυμπιακή μπάρα που συνοδεύεται από ειδικά κατασκευασμένα λάστιχα αντίστασης διαφορετικής τάσης (από 22 έως 136 αντιστοιχία κιλών) και προσφέρει στο χρήστη της τα μέγιστα αποτελέσματα μέσα στο συντομότερο διάστημα εφαρμογής.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας μόνο τέσσερις ασκήσεις τη μέρα και αφιερώνοντας μόλις δέκα λεπτά, έχουμε τρεις φορές ταχύτερη αύξηση δύναμης και μυϊκής μάζας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μέθοδο γυμναστικής. Επί της ουσίας, με το X3 bar έχουμε ένα πλήρες γυμναστήριο στο σπίτι μας δίχως να καταλαμβάνουμε χώρο και δίχως να δημιουργούμε καινούργιες “κρεμάστρες” ρούχων με τα αχρησιμοποίητα όργανα που υπάρχουν σε χιλιάδες σπίτια σε όλη τη χώρα.

Μόνο δέκα λεπτά την ημέρα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος κάνει ήδη πάταγο στην Αμερική, αποτελώντας το καινούργιο fitness trend, και τη χρησιμοποιούν, από elite αθλητές και ομάδες μπάσκετ του ΝΒΑ, μέχρι καθημερινοί άνθρωποι που βλέπουν θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα τους με μόλις δέκα λεπτά άσκησης την ημέρα. 

Δείτε εδώ τον εφευρέτη της μεθόδου, Dr. John Jaquish, να περιγράφει και να εξηγεί την αποτελεσματικότητα και την εφαρμογή της.

Το Χ3 bar διατίθεται στην Ελλάδα για ηλεκτρονική πώληση από την OsteoStrong Greece και μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας ένα mail εδώ.

Άμεση ανέπαφη παράδοση εντός δύο ημερών.

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.


Πηγές Πρόσληψης Ασβεστίου στη Διατροφή.

Παρόλο που για πολλούς η ιδανικότερη πηγή ασβεστίου είναι το γάλα, στη πραγματικότητα οι υπάρχουσες μελέτες δεν έχουν καταφέρει να μας πείσουν ότι το ασβέστιο που προέρχεται από το γάλα είναι το μοναδικό απορροφήσιμο από τον οργανισμό. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές πηγές πρόσληψης ασβεστίου για όσους επιθυμούν χορτοφαγική διατροφή. Φυτικά τρόφιμα …
Διαβάστε περισσότερα »

Πρόληψη και Θεραπεία Οστεοπόρωσης.

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, ώστε με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά, με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά ο κίνδυνος καταγμάτων. Στην Ελλάδα, μια στις πέντε γυναίκες έχει οστεοπόρωση, ενώ μια στις τρεις εμφανίζει μειωμένη οστική…
Διαβάστε περισσότερα »