Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

OsteoStrong Summit 2020 – Athens Greece

Αυτές τις μέρες έκλεισε ένας χρόνος από την Παγκόσμια Συγκέντρωση της OsteoStrong στην Αθήνα (OsteoStrong Summit 2020). Πέρυσι, προλαβαίνοντας το lockdown, είχαμε την τύχη να φιλοξενήσουμε μια μεγάλη ομάδα συνεργατών από το παγκόσμιο δίκτυο της OsteoStrong, εδώ, στην Αθήνα.

Μια ολόκληρη εβδομάδα γνώσης, διάδρασης, ανταλλαγής απόψεων, σεμιναρίων και πολλών άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Εκατό άνθρωποι από όλες τις μεριές του κόσμου, δουλέψαμε με κοινό στόχο τη βαθύτερη γνώση για τη δουλειά μας, τη σπουδή και την επιστήμη αυτής της εταιρείας.

 

Η Ισχύς εν τη ενώσε

Εκατό άνθρωποι με ένα κοινό σκοπό: να εργαστούν και να συνεισφέρουν σε έναν τομέα που αποδεδειγμένα βοηθά και προάγει την υγεία και την ευζωία. Σίγουρα στην Osteostrong θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί και υγιείς ως επιχείρηση. Αλλά έχουμε την τύχη να το προσπαθούμε, προσφέροντας παράλληλα και μια ουσιαστική υπηρεσία. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όπως μπορούμε και που ενθουσιαζόμαστε με κάθε νέο ιατρικό δεδομένο ενός μέλους μας που καταδεικνύει τις ευεργεσίες που αποκόμισε από την εφαρμογή της μεθόδου μας.

 

Ένας χρόνος από το OsteoStrong Summit 2020

Αν μπορούσατε να είστε μαζί μας εκείνες τις δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου του 2020, θα το καταλαβαίνατε όλο αυτό. Δέκα μέρες σκληρής δουλειάς, αλλά και ανθρώπινων στιγμών. Κάτι μας «δένει» πια με όλους όσοι παραβρέθηκαν σε εκείνο το Summit. Μιλάμε ακόμα και σήμερα, ανταλλάζουμε ευχές, απόψεις, υποστήριξη, ιδέες.

 

Ήρθαμε κοντά, εμποτιστήκαμε με τη wellbeing φιλοσοφία των biohacks. Φωτεινοί άνθρωποι, αισιόδοξοι, εμπνευστικοί, δουλευταράδες. Σκεφτείτε ότι, μέχρι και μπάνιο στη θάλασσα μας έπεισαν να κάνουμε μαζί τους, Φεβρουάριο μήνα (πού ακούστηκε). Και μας έμεινε το «χούι» έκτοτε.

 

Μια μεγάλη ομάδα γεμάτη θετική ενέργεια

Οι συνοδευτικές φωτογραφίες αποδεικνύουν όλους τους ισχυρισμούς μας. Δείχνουν και τη σκληρή δουλειά μας και την ανθρώπινη προσέγγισή μας. Παράλληλα, γεννούν και έντονη συγκίνηση σε όλους μας (κάτι που φάνηκε και στις αναρτήσεις των ανθρώπων των OsteoStrong όλου του κόσμου στα social media κατά την επέτειο) γιατί ήταν – για όλους μας – η τελευταία «εξόρμηση» προ κορονοϊού.

Θα κλείσουμε το παρόν «εορταστικό» κείμενο, λοιπόν, με μια μεγάλη ευχή που έχει για αποδέκτες όλους τους ανθρώπους (και όχι μόνο τους συνεργάτες μας από την OsteoStrong παγκοσμίως): καλή αντάμωση το συντομότερο.

 

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.

 

Υ.Γ. Αυτά συνέβησαν πέρυσι στο OsteoStrong Summit 2020. Θα ξαναβρεθούμε πάλι. Είναι βέβαιο. Λίγος καιρός έμεινε. Και θα αγκαλιαστούμε και θα ταξιδέψουμε και θα γελάσουμε και θα δακρύσουμε και θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και θα μιλήσουμε όσες ξένες γλώσσες γνωρίζουμε και θα… βουτήξουμε και στη θάλασσα. Το ΄χουμε!

 

 


Παιδιά και οστική υγεία στην εποχή της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, με την πανδημία να κυριαρχεί στις συζητήσεις και την αρθρογραφία, αμέτρητα ήταν τα κείμενα που επικεντρώθηκαν στις διάφορες επιπτώσεις της νέας αυτής συνθήκης στους ανθρώπους. Άρθρα για τη σωματική υγεία, για την ψυχική υγεία, για την ελευθερία του ανθρώπου κ.ο.κ. Το σχετικό περιεχόμενο που…
Διαβάστε περισσότερα »

X3, το μυστικό όπλο των Miami Heat.

Κάθε φορά που ένας ευρωπαίος μπασκετμπολίστας διασχίζει τον Ατλαντικό με προορισμό το ΝΒΑ βλέπουμε το ίδιο έργο (το είδαμε και με το δικό μας Γιάννη Αντετοκούμπο): μετά την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα του, ο παίκτης είναι «άλλος». Το σώμα του είναι εμφανώς πιο δυνατό, πιο μυώδες, η αλτικότητά…
Διαβάστε περισσότερα »