Πώς η πρωτοποριακή μέθοδος της OsteoStrong®βελτίωσε τη ζωή της Ελένης;

Η Ελένη Χατζηδιαμαντή είναι πλέον ένα τακτικό μέλος της OsteoStrong®, μας μίλησε για τα ιατρικά οφέλη που έχει δει μέσα από την τεχνολογία μας, για την βελτίωση στον τρόπο ζωής της, για τους λόγους που την έκαναν να νιώσει εμπιστοσύνη απέναντι στην μέθοδο αλλά και ολόκληρη την ομάδα της OsteoStrong® Ελλάδας.

Η Ελένη είχε διαγνωστεί ήδη με οστεοπόρωση όταν άκουσε τυχαία για την τεχνολογία OsteoStrong®. Η ανάγκη της να βρει εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, την οδήγησε στο να μάθει περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της επιστημονικής μεθόδου οστεογονικής φόρτισης και να δοκιμάσει την τεχνολογία των μηχανημάτων spectrum που διαθέτουν αποκλειστικά τα κέντρα της OsteoStrong®. Μετά από επτά μήνες συνεδρίες επανέλαβε τις εξετάσεις της όπου διαπιστώθηκε βελτίωση των τιμών. Τα T-Score και Z- Score μειώθηκαν αισθητά, με τις τιμές τους να βρίσκονται στο 2,7 και 1,2 το 2021 και το 2022 να μειώνονται στο 2,3 και 0,8 αντιστοίχως, χωρίς φαρμακευτική αγωγή παρά μόνο με την λήψη συμπληρωμάτων Κ2 και D3.

Πέρα όμως από την βελτίωση των Τ-score και Ζ-score, η σημαντικότερη αλλαγή που παρατήρησε ήταν η αντοχή της στο περπάτημα, διανύοντας 8 χιλιόμετρα καθημερινά χωρίς δυσκολία, ενώ ταυτόχρονα ένιωσε άμεση ανακούφιση στους πόνους στην πλάτη που την ταλαιπωρούσαν σε καθημερινή βάση.

Εκτός από τις υπηρεσίες spectrum για αύξηση οστικής πυκνότητας, έχει δοκιμάσει τις μπότες πρεσοθεραπείας, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλα τα κέντρα OsteoStrong®. Η Ελένη είχε νιώσει μια έντονη αίσθηση κόπωσης εξαιτίας επίπονων κηπουρικών εργασιών που είχε αναλάβει να ολοκληρώσει και απευθύνθηκε στην ομάδα της OsteoStrong®, οι οποίοι με την σειρά τους την ενθάρρυναν να δοκιμάσει τις μπότες πρεσοθεράπειες στα πλαίσια μιας biohack ολιστικής προσέγγισης που ακολουθεί η OsteoStrong® σε όλον τον κόσμο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά λέγοντας μας χαρακτηριστικά: «Πέραν της ευχάριστης αίσθησης την οποία αποκομίζει κανείς όσο φορά τις μπότες κατά τη διάρκεια του session, η μυϊκή κόπωση έπειτα από το πέρας της διαδικασίας, εκλείπει ολοκληρωτικώς! Πρόκειται για μια εξαιρετική υπηρεσία.»

Η Ελένη είναι συνταξιούχος και έχει μεγάλη σημασία για την ίδια να μπορεί να απολαμβάνει στον ελεύθερο χρόνο της βόλτες με τις φίλες της, θεατρικές παραστάσεις, γευστικές αναζητήσεις αλλά και περπατήματα για καλύτερη φυσική κατάσταση. Μέσα από τη θεραπεία που ακολουθεί όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν πια ζητούμενο για την ίδια αλλά τρόπος ζωής.

Όσον αφορά την δική μας ικανοποίηση αλλά και πρόκληση στο να συνεχίζουμε να παράγουμε καθημερινά θεραπευτικό και ανακουφιστικό έργο είναι να νιώθει η Ελένη συνεχώς και αδιαλείπτως βελτίωση στην προσωπική της ευεξία, στη φυσική της κατάσταση, στην οστική της πυκνότητα και στη δύναμή της.

Τι πιο όμορφο και πιο συγκινητικό όταν κάποιος περιγράφει την εμπειρία του στα κέντρα της OsteoStrong® με τα ακόλουθα λόγια…

– Για εμένα, σχετικά με οποιονδήποτε χώρο παροχής υπηρεσιών, οι άνθρωποί του αποτελούν την ψυχή του, τον ζωτικό πυρήνα του. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν μονάχα λόγο για τον οποίο θα εξακολουθούσα να επιλέγω τον συγκεκριμένο χώρο και τις υπηρεσίες του, αυτός δεν θα ήταν μονάχα ένας, αλλά τρεις με συγκεκριμένα ονόματα: Κατερίνα, Αναστασία, Νίκος. Επαγγελματίες, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, φιλικοί, υπέροχοι!

Σε ευχαριστούμε Ελένη μέσα από την καρδιάς μας και θα είμαστε κοντά σου κάθε μέρα να χτίζουμε νέους στόχους με συνεχή αφοσίωση στις ανάγκες σου.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ