Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

Αξιολόγηση των υπηρεσιών μας στη Google.

Η αξιολόγηση των υπηρεσιών μιας επιχείρησης έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ίδια την επιχείρηση. Κάθε κριτική τη βοηθά να εντοπίσει τις αδυναμίες της και να τις βελτιώσει. Κάθε καλή κουβέντα την κινητοποιεί να προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ. Είναι, πλέον, μια διαδικασία – θεσμός που βοηθά στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Η αξιολόγηση μιας επιχείρησης στη μηχανή αναζήτησης της Google έχει μεγάλη σημασία. Οι αξιολογήσεις γίνονται μέσα από την υπηρεσία Google My Business.

 

Αξιολόγηση για την OsteoStrong Greece

Κάθε φορά που ένα μέλος μας αφήνει μια αξιολόγηση στο Google, είναι τροφή για σκέψη για εμάς. Και είναι μεγάλη μας χαρά που, όλες οι κριτικές που έχουμε λάβει ως τώρα είναι επαινετικές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν εφησυχάζουμε, απεναντίας κινητοποιούμαστε για περισσότερες υπηρεσίες, καλύτερες υπηρεσίες και ασταμάτητη δράση. Πιο κάτω συγκεντρώσαμε μερικές μόνο από τις κριτικές και τα σχόλια που μας έφτιαξαν τη μέρα!

Γιώργος Μ. Εξαιρετική μέθοδος που προσφέρει ενίσχυση της οστικής πυκνότητας και προσθέτει το “κάτι παραπάνω” στην άσκηση και την επίδοση. Απίστευτη αντιμετώπιση από το προσωπικό που είναι μονίμως χαμογελαστό, ευγενικό και εξυπηρετικό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη.

Μαρία Μ. Είμαι πολύ χαρούμενη και εντυπωσιασμένη απο τα άμεσα και πολύ ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου osteostong. Ξεκίνησα πριν λίγους μήνες να κάνω μια φορά την εβδομάδα έχοντας κατά νου ότι μακροπρόθεσμα θα δυναμώσουν τα κόκαλα μου και ότι θα κάνω κάτι καλό για το σώμα μου, δίχως να φαντάζομαι ότι τα αποτελέσματα θα είναι τόσο άμεσα και ορατά. Πραγματικά ήρθε σαν αναπάντεχο δώρο το γεγονός ότι μέσα σε λίγες συνεδρίες εξαφανίστηκαν διαρκείς ενοχλήσεις που είχα στη μέση μου και προσπαθούσα χρόνια να γιατρέψω με άλλες μεθόδους και συχνές φυσικοθεραπείες. Το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, η όμορφη αισθητική του χώρου και η ευγένεια των ανθρώπων της OsteoStrong ολοκληρώνουν την υπέροχη εμπειρία!

Μαρία Π. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στους πόνους που είχα στην πλάτη και στους ώμους… δεν το πίστευα, γιατί έχω δοκιμάσει άπειρες εναλλακτικές μεθόδους και καμία δεν είχε τόσο σταθερό αποτέλεσμα, πέρα από την ανακούφιση για κάποιες μέρες. Δεν θα το πιστέψετε αν δεν το δοκιμάσετε, το συστήνω ανεπιφύλακτα…!

Μίνα Π. Είμαι ενθουσιασμένη που ανακάλυψα αυτή τη μέθοδο! Κανείς δεν μου είχε πει ότι μπορώ να πολεμήσω την οστεοπόρωση χωρίς φάρμακα!! Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα της Osteostrong!!

Φωτεινή Γ. Καταπληκτικό το προσωπικό, η αισθητική του χώρου, η καθαριότητα. Η δουλειά που γίνεται είναι απίστευτη, συγχαρητήρια!

Αντωνία Κ. Ομολογώ ότι ήμουν δύσπιστη για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου, αλλά πλέον, διαπιστώνοντας τη συνεχή βελτίωσή μου, την συνιστώ σε όλους. Με την Osteostrong νιώθω πιο δυνατή, περπατώ πιο ευθυτενής, έχω περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά μου. Και όλα αυτά τα πέτυχα με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμενα, στέκονται στο πλευρό μου και σε κάθε επίσκεψή μου με αντιμετωπίζουν προσωπικά.

Έλενα Μ. Με την Osteostrong σε μόλις 4 μήνες έχει αλλάξει η στάση του σώματός μου. Στέκομαι καλύτερα, νιώθω δύναμη και έχω σταματήσει να νιώθω και τις ενοχλήσεις που είχα στην πλάτη. Φαντάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Και όλα αυτά σε ένα φιλόξενο και πενατακάθαρο περιβάλλον στο οποίο τηρούνται ευλαβικά και όλοι οι κανόνες για τον Covid.

Μάρω Μ. Ο χώρος πεντακάθαρος και προσεγμένος, ενώ και το προσωπικό ευγενέστατο κι εξυπηρετικό. Η μέθοδος είναι απλή, σύντομη και αποτελεσματική, ενώ αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορώ να την εφαρμόζω με τα καθημερινά μου ρούχα. Τη συνιστώ.

Δημήτρης Κ. Πρωτοποριακή μέθοδος μυοσκελετικής ενδυνάμωσης! Άριστη εξυπηρέτηση, φιλικό προσωπικό, χώρος που πληροί όλα τα μέτρα προστασίας για covid19. Συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες σας!

Μιχάλης Μ. Εκπληκτικοί επαγγελματίες, άρτια γνώση του αντικειμένου, φιλικό και ευχάριστο κλίμα, με όλα τα μέτρα προστασίας υγιεινής να λαμβάνονται πάντα.

Παναγιώτης Μ. Πρωτοποριακό σύστημα οστικης ενδυνάμωσης και αύξησης φυσικής δύναμης. Όμορφο περιβάλλον και το προσωπικό πρόθυμο και φιλικό.

Νάντια Κ. Ιδιαίτερα εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό! Το σημαντικότερο όμως είναι, πως με 9 μήνες άσκησης, με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων γυμναστών, είχα βελτίωση όχι μόνο στη μυική ενδυνάμωση αλλά και στην οστική πυκνότητα!

Ανελίνα Π. Υπέροχοι άνθρωποι, ζεστό περιβάλλον, είδα διαφορά στην ισορροπία και στην δύναμη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Θυμίζουμε ότι οι αξιολογήσεις και οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες και μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε. Για να υποβάλετε την κριτική σας, πατήστε εδώ.

 

Η ομάδα της OsteoStrong Greece

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!


EPSOM άλατα: ευεργετικές επιδράσεις.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα EPSOM άλατα για μια σειρά από ευεργετικές χρήσεις: ως θεραπευτικές μεθόδους, ως προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αλλά και χρηστικά στις δουλειές του σπιτιού.   EPSOM άλατα - τι είναι; Αυτό που εξαρχής πρέπει να πούμε είναι ότι τα EPSOM άλατα δεν έχουν…
Διαβάστε περισσότερα »

Alzheimer: ποια η σχέση με την οστεοπόρωση.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου), μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Journal of Alzheimer’s Disease επικεντρώνεται στον συσχετισμό της οστεοπόρωσης με την ασθένεια.   Περιπτώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Οστεοπόρωσης. Αν εσείς, ένας γονιός σας ή κάποιος μεγαλύτερος αγαπημένος, είστε 40 ετών ή μεγαλύτερος/η ίσως ανησυχείτε…
Διαβάστε περισσότερα »