Πώς η OsteoStrong® βοήθησε την κ. Σίβα να δει αύξηση της οστικής της πυκνότητας;

Πολλές μελέτες, με κυρίαρχη την τελευταία επιστημονική έρευνα, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου Δρ. Γεώργιου Π. Χρούσου, MD, FAAP, MACP, MACE, MD(Hon), παρέχουν πειστικά επιχειρήματα για την αποτελεσματικότητα του συστήματος της OsteoStrong® ως προς την αύξηση της οστικής πυκνότητας σε άτομα με οστεοπόρωση.

Ενώ ένα μεγάλο επιστημονικό έργο αποδεικνύει ότι η εν λόγω μέθοδος μπορεί σημαντικά να συνεισφέρει στη μείωση των καταγμάτων που σχετίζονται με την οστεοπόρωση καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των νοσούντων, το κυρίαρχο εργαλείο για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου OsteoStrong® παραμένει να είναι οι μαρτυρίες των μελών της σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα το 89% των μελών της OsteoStrong® έχουν δηλώσει θεαματικές διαφοροποιήσεις στις εξετάσεις DEXA που έκαναν μετά την συστηματική παρακολούθηση του πρωτοκόλου της μεθόδου, σε σχέση με τις αρχικές του εξετάσεις πριν την εγγραφή τους στα κέντρα της OsteoStrong®.

Ηχηρή απόδειξη των παραπάνω είναι και η εμπειρία της κ. Χριστίνας Σίβα που είδε βελτίωση στην οστική πυκνότητα αριστερού ισχύου από -3,2 σε -2,5 σε περίπου 7 μήνες από τότε που ξεκίνησε τις συνεδρίες της στo κέντρο της OsteoStrong® στο Μαρούσι.

Η κ. Χριστίνα αποφάσισε να ακολουθήσει την μέθοδο OsteoStrong® μετά από προτροπή της ενδοκρινολόγου και μέλος της ομάδας της νέας επιστημονικής έρευνας, Δρ. Νεκταρίας Παπαδοπούλου. Τα χαμηλά ποσοστά οστικής πυκνότητας, η εμπιστοσύνη της ιατρού της προς τη συγκεκριμένη μέθοδο αλλά κυρίως η ελπίδα ότι κάποια περαιτέρω των φαρμάκων βελτίωση μπορεί να επιτευχθεί στην μυοσκελετική της υγεία, ήταν οι βασικοί λόγοι που την έκαναν επικοινωνήσει με το εξιδεικευμένο προσωπικό της OsteoStrong®.

Αν η αρχή για την κ. Χριστίνα σηματοδοτήθηκε από περιέργεια και ελπίδα, η συνέχιση των συνεδριών πυροδοτήθηκε από τα θεαματικά μυοσκελετικά αποτελέσματα που ένιωθε αλλά και τις βελτιώσεις που έβλεπε στις μετέπειτα διαγνωστικές της εξετάσεις. Αναφέρει χαρακτηριστικά «Πέρα από την αύξηση της οστικής πυκνότητας στο αριστερό μου ισχίο, έχω να επισημάνω ότι βελτιώθηκε η στάση του σώματος μου, μειώθηκαν οι αρθρικοί πόνοι, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι αντοχές μου. Σε κάθε συνεδρία μου νιώθω πιο δυνατή και γεμάτη ευεξία».

H μαρτυρίες των μελών της OsteoStrong® είναι συχνά η αφορμή για περισσότερους ανθρώπους να κάνουν την αρχή και να αφήσουν τους ενδοιασμούς στην άκρη. «Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους την εξαιρετική προσωπική εμπειρία που έχω ως μέλος της OsteoStrong®, γιατί θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει όποιον σκέφτεται να ξεκινήσει την μέθοδο αλλά μπορεί ταυτόχρονα να είναι επιφυλακτικός. Την εμπειρία μου σε σχέση με την OsteoStrong® θα την χαρακτήριζα ως ένα ευχάριστο ταξίδι κατά την διάρκεια του οποίου έχω δει θεαματικά αποτελέσματα. Αυτό το ταξίδι θέλω να συνεχίσω να το ζω» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σίβα.

Η μέθοδος OsteoStrong® είναι κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας, εστιάζοντας στο σκελετικό σύστημα. Αξιοποιώντας τη διαδικασία της οστεογoνικής φόρτισης, επηρεάζει θετικά ολόκληρο το σώμα, με πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι γυμναστήριο, ούτε φαρμακευτική αγωγή και απαιτεί μόνο 10 λεπτά την εβδομάδα.

Επιπροσθέτως, το σύστημα OsteoStrong, είναι απόλυτα ασφαλές και μέσα από τα κατάλληλα φορτία που ασκούνται εθελοντικά από τον συμμετέχοντα, ενεργοποιείται το νευρικό σύστημα για την παραγωγή νέου και δυνατού οστού. Οι συνεδρίες βοηθούν στην οικοδόμηση της πυκνότητας των οστών και των μυών, στη μείωση ή ακόμη και στην εξάλειψη των πόνων στις αρθρώσεις, στην μέση και την πλάτη, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται σημαντικά η στάση του σώματος και η ισορροπία.

Σκοπός της μεθόδου της OsteoStrong® είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθιστώντας τους ικανούς να ζήσουν μια μακρά και άκρως ποιοτική ζωή.

Αν θέλετε και εσείς να ξεκινήσετε αυτό το «ταξίδι» μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα κέντρα της OsteoStrong® ή μέσω του site της OsteoStrong® Greece: www.osteostrong.gr.

Η OsteoStrong® έχει τρία κέντρα στη χώρα μας: Aθήνα (Σώρου 3-5, Μαρούσι, τηλ:2106179265), Γλυφάδα (Γρ.Λαμπράκη 34, τηλ: 2109647906), Θεσσαλονίκη (Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ: 231 046 7490), και στη Γλυφάδα (Γρ.Λαμπράκη 34, τηλ +30 210 9647906).

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ