Συνταγή: Μους Σοκολάτας με Αβοκάντο

Ο ξεχωριστός  και αγαπημένος Άκης Πετρετζίκης προτείνει μέσα από το site του μια μους σοκολάτας με αβοκάντο.

Συστατικά:

  • 2 αβοκάντο, ώριμα
  • 100 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
  • 80 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 50 γρ. κακάο, σε σκόνη
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • φράουλες, για το σερβίρισμα
  • δυόσμο, για το σερβίρισμα

Διαδικασία (μους σοκολάτας με αβοκάντο):

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο,  το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.

Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.

Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους σοκολάτας με αβοκάντο λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

Απόλυτα υγιεινή , θα σας γεμίσει με ενέργεια και πάνω από όλα θα την απολαύσετε χωρίς τύψεις!

 

Από το blog του Άκη Πετρετζίκη.

 

Επιμέλεια κειμένου: η ομάδα της OsteoStrong Greece.

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ