Διεύθυνση: Σώρου 3-5, Μαρούσι

Χ3 bar – Ένα Ολόκληρο Γυμναστήριο Στο Σπίτι Σας.

Αυτή την εποχή, με την έξαρση της πανδημίας του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, κερδίζουν έδαφος οι οικιακές συσκευές γυμναστικής, ιδιαιτέρως εκείνες που προσφέρουν τα μεγαλύτερα ωφέλη σε σχέση με το χρόνο που απαιτούν από το χρήστη τους. Με τον τρόπο αυτό και για το λόγο αυτό κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα (σ.σ. στην Αμερική έχει κάνει θραύση) το X3.

 

Τι είναι, όμως, αυτή η μπάρα και πως λειτουργεί; Το X3 bar είναι μια ευρεσιτεχνία του ιδιοφυούς biomedical engineer John Jaquish, PhD, γνωστού και από την ανακάλυψη του Spectrum της Osteostrong  που υπόσχεται και πραγματοποιεί ανάπτυξη μυικής δύναμης και μάζας τρεις φορές γρηγορότερη από κάθε άλλη παραδοσιακή μέθοδο εκγύμνασης με βάρη (εξ ου και η ονομασία Χ3).

 

Το Χ3 αποτελείται από μια ολυμπιακή μπάρα και τέσσερα ειδικά λάστιχα διαβαθμισένης τάσης που με τις κατάλληλες ασκήσεις επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα. To X3 προσφέρει μεταβλητή αντίσταση υψηλής έντασης κατά τη διάρκεια της άσκησης και αυτή η τεχνική οδηγεί στην ανάπτυξη της δύναμης και της μυικής μάζας ταχύτατα. Μόλις δέκα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να δούμε τους μυς μας να κερδίζουν σε όγκο και γράμμωση, το μεταβολισμό μας να ενεργοποιείται και τη διάθεσή μας να φτιάχνει.

 

Χωρίζοντας το πρόγραμμα σε διήμερα (μία μέρα πίεσης και μία μέρα έλξης) ενεργοποιούμε ολόκληρο το μυϊκό μας σύστημα αποκομίζοντας τεράστια ωφέλη από τη μεταβλητή αντίσταση που προσφέρουν τα ειδικά λάστιχα της συσκευής. Με το Χ3 μπορούμε να κάνουμε όλες τις ασκήσεις του παραδοσιακού γυμναστηρίου κερδίζοντας όμως τις μέγιστες μυϊκές προσαρμογές.

Το μυστικό βρίσκεται στην αύξηση της πίεσης όσο τεντώνουμε το λάστιχο. Καθώς οδηγούμαστε από την κίνηση στην πιο ισχυρή μας τοποθέτηση, το λάστιχο δίνει μεγαλύτερη τάση. Έτσι, όταν σε μια άσκηση βρισκόμαστε στην πιο δυνατή μας θέση, ασκούμε και τη μεγαλύτερη δύναμη. Η φιλοσοφία αυτή ευνοεί και την αποφυγή τραυματισμών καθώς οι μεγάλες εντάσεις επιτυγχάνονται στην πιο δυνατή στιγμή της κίνησής μας.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Χ3 εδώ και αποκτήστε το ηλεκτρονικά.

 

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.

 


Oδηγός 10 Bημάτων για Kαθαρή Διατροφή.

Η καθαρή διατροφή είναι ένα είδος διατροφής στην οποία οι άνθρωποι επιλέγουν τρόφιμα που είναι σε ολόκληρη, μη επεξεργασμένη μορφή, σε αντίθεση με τα τρόφιμα που είναι συσκευασμένα σε κουτιά με μεγάλες λίστες συστατικών και λέξεις που δεν μπορείτε να προφέρετε. Η καθαρή διατροφή μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό για…
Διαβάστε περισσότερα »

Μύες και Οστά: Σχέση Αλληλοεξάρτησης.

Είναι γνωστό σε όλους πως η άσκηση επηρεάζει μύες και οστά με τρόπο παρόμοιο. Όταν ασκούμαστε τακτικά, οι μύες μας μεγαλώνουν και δυναμώνουν. Αντίθετα, αν είμαστε αδρανείς και άπραγοι, γίνονται μικρότεροι και πιο αδύναμοι. Η ίδια αρχή ισχύει και για τα οστά, αν και οι αλλαγές είναι λιγότερο αισθητές.  …
Διαβάστε περισσότερα »