Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

H OsteoStrong® τώρα και στην Ινδία.

OsteoStrong®, η αλυσίδα κέντρων οστεογονικής φόρτισης που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον επιχειρηματία και συγγραφέα Kyle Zagrodzky, ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ινδία και τις γειτονικές της χώρες.

Παρά το προβληματικό περιβάλλον για πολλές επιχειρήσεις το περασμένο έτος, η OsteoStrong® συνεχίζει να παρουσιάζει μια ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως με περισσότερα από 145 κέντρα στις ΗΠΑ και σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ελλάδα, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ισλανδία, η Σουηδία, η Πολωνία, η Δανία.  Το πρώτο κέντρο της εταιρείας στην Ινδία βρίσκεται στην Καλκούτα.

H OsteoStrong® συνεχίζει την παγκόσμια επέκτασή της με μια καινούργια συνεργασία στην Ινδία.

Αυτή είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία, αποστολή της οποίας είναι να βοηθάει ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να βελτιώσουν τη σκελετική τους υγεία με μια πατενταρισμένη, καινοτόμο τεχνολογία οστεογονικής φόρτισης.  Στόχος του νέου εγχειρήματος στην Ινδία και στις γειτονικές χώρες είναι να βοηθήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα σκελετικής, και όχι μόνο, υγείας που τους ταλαιπωρούν.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των Rishi και Chetan Todi της NPR Group, με έδρα την Καλκούτα και του Perry Eckert (αποκλειστικού κατόχου του Master Franchise της Osteostrong® στην Αυστραλία) προβλέπει το άνοιγμα μιας πληθώρας κέντρων της εταιρείας στην Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Νεπάλ και τη Σρι Λάνκα.

 

Το πρώτο κέντρο OsteoStrong® στην Ινδία από τα τέλη της άνοιξης του 2021.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Osteostrong Kyle Zagrodzky είπε σχετικά: «Το να εισάγουμε την τεχνολογία αιχμής και το καινοτόμο σύστημα της OsteoStrong® σε μια καινούργια χώρα είναι πάρα πολύ συναρπαστικό τόσο για μένα, όσο και για ολόκληρη την ομάδα μου. Κινητήρια δύναμη για μας αποτελεί η ακόρεστη προσμονή μας για όλες αυτές τις ιστορίες των ανθρώπων των οποίων έχει αλλάξει η ζωή μέσω της χρήσης του συστήματός μας. Σε μια χώρα όπως η Ινδία, η ευκαιρία να επεκταθούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σ’ έναν τόσο μεγάλο πληθυσμό αποτελεί για μας ένα θαυμάσιο δώρο, το οποίο μας γεμίζει με ευγνωμοσύνη!»

 

Αντλώντας κίνητρο από τον Tony Robbins

Οι Rishi και Chetan Todi ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με την ομάδα της OsteoStrong® σε μία από τις εκδηλώσεις του Tony Robbins στη Σιγκαπούρη.  «Αρχίσαμε να μαθαίνουμε όλο και πιο πολλά επισκεπτόμενοι κέντρα της OsteoStrong® στην Αμερική, την Αυστραλία και τη Στοκχόλμη.  Βλέποντας το πάθος και τη δέσμευση όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται με την OsteoStrong® αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας μ΄αυτήν με στόχο να βοηθήσουμε όσο πιο πολλούς ανθρώπους μπορούμε στην Ινδία και όχι μόνο».

 

Σχετικά με την OsteoStrong®

Η OsteoStrong® είναι ένα ολοκληρωμένο, τεχνολογικά προηγμένο Κέντρο Υγείας & Ευεξίας, με έμφαση στη μυοσκελετική ενδυνάμωση των μελών του. Το σύστημα Spectrum της OsteoStrong® δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ξεκλειδώσει τα όρια της φυσικής του ελευθερίας μέσω της διαδικασίας της οστεογονικής φόρτισης. Η κάθε συνεδρία στα 4 ρομποτικά μηχανήματα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά μία φορά την εβδομάδα και παρέχει στο χρήστη άμεση βιοανάδραση.  Τα μέλη βιώνουν μετρήσιμα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλο τους το σώμα,  τα οποία περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη στάση σώματος, την ισορροπία, την οστική πυκνότητα, τους πόνους στις αρθρώσεις, τη μέση και την πλάτη, το διαβήτη τύπου ΙΙ και μεγάλες αυξήσεις στη συνολική τους δύναμη.

 

Η ομάδα της OsteoStrong Greece.

 

 

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!


EPSOM άλατα: ευεργετικές επιδράσεις.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα EPSOM άλατα για μια σειρά από ευεργετικές χρήσεις: ως θεραπευτικές μεθόδους, ως προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αλλά και χρηστικά στις δουλειές του σπιτιού.   EPSOM άλατα - τι είναι; Αυτό που εξαρχής πρέπει να πούμε είναι ότι τα EPSOM άλατα δεν έχουν…
Διαβάστε περισσότερα »

Alzheimer: ποια η σχέση με την οστεοπόρωση.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου), μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Journal of Alzheimer’s Disease επικεντρώνεται στον συσχετισμό της οστεοπόρωσης με την ασθένεια.   Περιπτώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Οστεοπόρωσης. Αν εσείς, ένας γονιός σας ή κάποιος μεγαλύτερος αγαπημένος, είστε 40 ετών ή μεγαλύτερος/η ίσως ανησυχείτε…
Διαβάστε περισσότερα »