Διεύθυνση: Σωρού 3-5, Μαρούσι

Η OsteoStrong® επεκτείνεται και στον Καναδά.

Η OsteoStrong, η πιο αναπτυσσόμενη αλυσίδα ευζωΐας παγκοσμίως, ανακοίνωσε την επέκτασή της και στον Καναδά μέσα στο καλοκαίρι που μόλις πέρασε. Παρόλο που η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για όλες τις εταιρείες του wellness και του fitness, το λειτουργικό και ελκυστικό business model της OsteoStrong σημείωσε εκρηκτική πορεία.

 

Είναι, μάλιστα, ιδιαιτέρως σημαντική και καθοριστική η στιγμή αυτής της επέκτασης, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία του Καναδικού Οργανισμού Υγείας, τα ποσοστά οστεοπόρωσης και άλλων οστικών παθήσεων, για πρώτη φορά στα χρονικά (κι ενδεχομένως και εξαιτίας της ακινησίας που επέφερε η πανδημία) αγγίξαν τιμές που μαρτυρούν μεγάλη εξάπλωση και κρίση.

 

Πριν από λίγο καιρό, αντίστοιχη επέκταση ανακοινώθηκε από μεριάς OsteoStrong με το άνοιγμα του πρώτου κέντρου της στην Ινδία. Η συγκεκριμένη στρατηγική έφερε μεγάλη κινητικότητα στο στρατόπεδο της εταιρείας που βασικό στόχο έχει τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας παρέχοντας καλύτερη ισορροπία σώματος και μεγαλύτερη μυϊκή και οστική δύναμη.

 

Μερικά στοιχεία από τον Καναδικό Οργανισμό Υγείας:

  • Στον Καναδά, πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι άνω των σαράντα (40) ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα οστεοπενίας ή οστεοπόρωσης.
  • Οι γυναίκες εμφανίζουν τέσσερις (4) φορές παραπάνω από τους άνδρες πιθανότητα εμφάνισης οστεοπόρωσης.
  • Περισσότερα από το 80% των καταγμάτων που συμβαίνουν σε ανθρώπους άνω των πενήντα (50) ετών οφείλονται στην οστεοπόρωση.

 

Το πρώτο κέντρο OsteoStrong® ανοίγει στον Καναδά το καλοκαίρι του 2021.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Osteostrong Kyle Zagrodzky είπε σχετικά: «Το να εισάγουμε την τεχνολογία αιχμής και το καινοτόμο σύστημα της OsteoStrong® σε μια καινούργια χώρα είναι πάρα πολύ συναρπαστικό τόσο για μένα, όσο και για ολόκληρη την ομάδα μου. Κινητήρια δύναμη για μας αποτελεί η ακόρεστη προσμονή μας για όλες αυτές τις ιστορίες των ανθρώπων των οποίων έχει αλλάξει η ζωή μέσω της χρήσης του συστήματός μας. Σε μια χώρα όπως ο Καναδάς, η ευκαιρία να επεκταθούμε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σ’ έναν τόσο μεγάλο πληθυσμό αποτελεί για μας ένα θαυμάσιο δώρο, το οποίο μας γεμίζει με ευγνωμοσύνη!»

Σχετικά με την OsteoStrong®:

Η OsteoStrong® είναι ένα ολοκληρωμένο, τεχνολογικά προηγμένο Κέντρο Υγείας & Ευεξίας, με έμφαση στη μυοσκελετική ενδυνάμωση των μελών του.

Το σύστημα Spectrum της OsteoStrong® δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ξεκλειδώσει τα όρια της φυσικής του ελευθερίας μέσω της διαδικασίας της οστεογονικής φόρτισης. Η κάθε συνεδρία στα 4 ρομποτικά μηχανήματα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά μία φορά την εβδομάδα και παρέχει στο χρήστη άμεση βιοανάδραση.  Τα μέλη βιώνουν μετρήσιμα κι εντυπωσιακά αποτελέσματα σε όλο τους το σώμα,  τα οποία περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη στάση σώματος, την ισορροπία, την οστική πυκνότητα, τους πόνους στις αρθρώσεις, τη μέση και την πλάτη, το διαβήτη τύπου ΙΙ και μεγάλες αυξήσεις στη συνολική τους δύναμη.

 

Εγγραφείτε για τα πιο επίκαιρα νέα, σε θέματα υγείας κι ευεξίας!


EPSOM άλατα: ευεργετικές επιδράσεις.

Εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα EPSOM άλατα για μια σειρά από ευεργετικές χρήσεις: ως θεραπευτικές μεθόδους, ως προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αλλά και χρηστικά στις δουλειές του σπιτιού.   EPSOM άλατα - τι είναι; Αυτό που εξαρχής πρέπει να πούμε είναι ότι τα EPSOM άλατα δεν έχουν…
Διαβάστε περισσότερα »

Alzheimer: ποια η σχέση με την οστεοπόρωση.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου), μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Journal of Alzheimer’s Disease επικεντρώνεται στον συσχετισμό της οστεοπόρωσης με την ασθένεια.   Περιπτώσεις που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Οστεοπόρωσης. Αν εσείς, ένας γονιός σας ή κάποιος μεγαλύτερος αγαπημένος, είστε 40 ετών ή μεγαλύτερος/η ίσως ανησυχείτε…
Διαβάστε περισσότερα »